top of page

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Catherine. Ik woon samen met mijn partner, 2 kleine kindjes en pluskindje in Wijgmaal en ben ondertussen al meer dan 12 jaar aan het werk in mijn praktijk. 

Na mijn opleiding tot klinisch psychologe (VUB 2004-2009) ben ik mij verder gaan specialiseren in de Systeemtherapie (2010-2014) en nadien Relatietherapie (2018-2019) - meer bepaald het EFT-model (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson waarin ik mij sinds 2020 verdiep en in 2023 mijn certificaat behaald heb. 

In 2021 startte ik een samenwerking met Rika Ponnet (www.duetrelatiebemiddeling.be) en met Katrien Lagrou (www.huisvoorrelatietherapie.be). 

Van kindsbeen af aan ben ik geboeid door hoe de wereld, onze identiteit en relaties zich samen ontplooien. Ondertussen zie ik dagelijks in mijn praktijk hoe mensen komen voelen en nadenken, inzichten krijgen, nieuwe taal en mogelijkheden ontdekken; hoe ze verbindingen maken en zichzelf en hun partner helen.

Op die momenten wordt er vanalles mogelijk, ondanks het lijden dat er soms onlosmakelijk mee verbonden is. Een stukje mee mogen wandelen op jullie weg voelt ook elke keer opnieuw uniek en uitzonderlijk aan.

Jullie zijn heel welkom!

Neem gerust contact op om te bekijken wanneer een eerste gesprek kan ingepland worden. 

bottom of page