top of page

Single - up / Re - connect

B195C832-6680-4168-A58D-629896897B1E.jpeg

Voor:  

Mannen en vrouwen van alle leeftijden (+18 jaar) die single zijn en zich willen openstellen voor de liefde. 

Datum:

6 & 7 oktober 2023, steeds van 9u30-17u

Prijs

325 euro

(Water, koffie en thee tijdens de training inbegrepen)

Locatie

Opek Leuven, gelegen in het bruisende Vaart-gedeelte van Leuven centrum. Het station van Leuven is op wandelafstand bereikbaar, en er zijn voldoende eet- en slaapgelegenheden in de buurt. 

Inschrijven

Via de website van www.eft-belgium.org 

Deze tweedaagse ervaringsgerichte training is voor singles die klaar zijn om zich terug open te stellen voor de liefde. 


De inhoud is gebaseerd op EFT (Emotionally Focused Therapy). EFT veranderde de wereld van relatietherapie door de wetenschappelijk kennis van hechting toe te passen op volwassen liefdesrelaties. Het is een krachtig, succesvol model dat werd ontwikkeld door Sue Johnson en wereldwijd zijn effectiviteit heeft bewezen via wetenschappelijk en ervaringsgericht onderzoek. Hieruit weten we dat we ons als mens het best voelen als we in verbinding kunnen staan met elkaar en net in deze verbindingen onszelf worden. De kennis van dit model is ook van onschatbare waarde voor singles die verlangend zijn om in de liefde te wonen. In deze training vertalen we de hechtingsprincipes van EFT naar het single-leven en het leven in relatie. 


Verlang je naar een relatie? Heb je wisselende en kortdurende relaties waar je op je honger blijft zitten? Ga je helemaal geen relaties meer aan? Kom je die ware maar niet tegen? Of wil je er niet naar zoeken? Zoek je, maar vind je niet? Heb je het gevoel altijd op de foute partner te vallen? …


Gedurende deze twee dagen leren we de liefde op een heel andere manier begrijpen. Hoe creëer je ruimte voor jezelf en verschil in verbinding met de ander? Hoe kunnen we terug toelaten dat we de ander en liefde nodig hebben om zo een nieuw gevoel van autonomie te ervaren? Hoe kunnen we aarzelingen in het aangaan van liefdesrelaties begrijpen als hele logische manieren om jezelf te beschermen? En hoe krijgen we inzicht in de manier waarop die zelfbescherming impact heeft op de relatie en de ander? Hoe kunnen we zorgvuldig omgaan met opgelopen kwetsuren in de liefde?

Deze groepstraining is voor singles die willen ervaren hoe ze zich bewegen in de liefde en willen onderzoeken hoe ze zich hier op een veiligere en vrijere manier in kunnen engageren. 


Dit doen we in een kleine, veilige groep en in een fijne omgeving. Je kiest altijd zelf wat je graag wil delen, en wat je liever in stilte doet. 

Single - up / Re - connect: Informatie
bottom of page